• Πόρτες Ασφαλείας & Εσωτερικές Πόρτες

  Οι Θωρακισμένες Πόρτες ασφαλείας Porta Linea δεν σημαίνουν μόνο μια Ατσάλινη θωράκιση αλλά συνδυάζουν το απαραβίαστο της κατοικίας με την άψογη ποιότητα και την φινετσάτη εμφάνιση. Οι Θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας Porta Linea διατίθενται σε οποιαδήποτε διάσταση με κομψή γραμμή, άψογη εφαρμογή, τέλειο φινίρισμα, σε μεγάλη συλλογή ξύλινης επένδυσης και σε πολλές χρωματικές παραλλαγές προσφέροντας το "Απαραβίαστο" σε συνδυασμό με το "Φίνο".

  ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ →
 • Κουζίνες

  Στις κουζίνες προτείνουμε λειτουργικές και αξιόπιστες λύσεις. Κλασσική ή μοντέρνα γραμμή σχεδιασμού αναδεικνύουν την προσωπικότητά σας, ενώ οι συνδυασμοί των αποχρώσεων που επιθυμείτε ζωντανεύουν το χώρο σας. Ικανοποιούμε κάθε σας επιθυμία, έτσι ώστε να καλύπτονται όλες οι ανάγκες και οι απαιτήσεις σας.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ →
 • Ντουλάπες

  Ευέλικτα συστήματα ντουλάπας Porta Linea, που εξυπηρετούν ιδανικά λειτουργικές ανάγκες αποθήκευσης στο χώρο της κρεβατοκάμαρας. Προσφέρουμε ολοκληρωμένα συστήματα ντουλάπας ανοιγόμενων και συρόμενων πορτών, με ποικιλία διαστάσεων που διευκολύνουν τη διαμόρφωση, καθώς και τον εντοιχισμό της τελικής κατασκευής στα μέτρα του χώρου σας.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ →
 • Πατώματα

  Διαθέτουμε δάπεδα υψηλής τεχνολογίας, με τις αυστηρότερες προδιαγραφές των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών Οίκων. Πατώματα φυσικού ξύλου, καρφωτά, laminate, επιρητινωμένα, προλουστραρισμένα, δάπεδα καπλαμά και άλλα, στην μεγαλύτερη γκάμα ξύλινων δαπέδων στην Ελλάδα.

  ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ →